Innovatív értékesítési megoldások

15 év szakmai tapasztalat
15 év tapasztalat értékesítés-támogató és logisztikai informatikai megoldások tervezésében, megvalósításában és üzemeltetésében, valamint helpdesk területen

Hatékony értékesítési Front-End rendszerek
Korszerű és egyszerűen használható értékesítés-támogató megoldásokat készítünk, ezzel támogatva ügyfeleinket a piaci kihívásoknak való megfelelésben

Hatékony háttérrendszer integráció
Értékesítés-támogató megoldásainkban integráljuk a különböző háttérrendszereket, ezzel idő- és költséghatékony működést érünk el, kiváltva a több különböző, párhuzamos rendszer használatát

Elindult a Test and Rest

2016. 09. 27.

Elindult a Test and Rest

2016. szeptember 26-án elindult a Test and Rest nevű rendezvénysorozat, amely a Debreceni Egyetem Informatikai Karának és partnervállalatainak – köztük a Neuron Szoftver Kft.-nek – a saját szervezésű szoftvertesztelői rendezvénysorozata.

Mobil üzletkötői felületek

Mobil üzletkötői felületek

Mobil üzletkötői megoldásainkkal az értékesítő munkatársak ezentúl közvetlenül az előfizetői helyen tudnak új szerződéseket kötni, valamint meglévő előfizetéseket módosítani. Ezáltal nemcsak az értékesítés gyorsul fel, hanem a papírmentes folyamatok révén a kiadások is jelentős mértékben csökkenthetőek.

Részletes információ

Publikus webshop felületek

Webshop megoldásunk személyre szabott ajánlatokkal növeli az értékesítés hatékonyságát. Vevői csak azokat az ajánlatokat látják, amelyek számukra elérhetőek és megvásárolhatóak. Az ajánlatok kifinomult értékesítési szabályok alapján kerülnek meghatározásra, és a különböző háttérrendszerek integrációja révén megvalósulhat a beavatkozás nélküli ügyintézés is.

Részletes információ

Publikus webshop felületek
Front Office üzletkötői felületek

Front Office üzletkötői felületek

Milyen előnyt jelentene Önnek, ha a különböző kampányok folyamatosan változó ajánlataiból az értékesítési munkatársak csak azokat az ajánlatokat látnák egy felületen – egy hatékony értékesítési rendszerben –, amelyek az adott ügyféllel kapcsolatban relevánsak, ezáltal kizárólag az értékesítéssel és az ügyfélkezeléssel kellene foglalkozniuk. Ezt a hatékonyságot valósítják meg értékesítés-támogató megoldásaink, melyek segítségével akár egyedi értékesítési stratégiák is meghatározhatóak az összes értékesítési csatornát kiszolgálva.

Részletes információ

Vezetői információs rendszerek

Fontos Önnek, hogy időkritikus információi bármikor rendelkezésre álljanak? Ráadásul eszköz- és platform függetlenül? Vezetői információs rendszereink biztosítják Önnek a döntéshozáshoz szükséges információk naprakész elérését, elemzését, lehetővé teszik a gyors reagálást, mindezt azonnal implementálható és költséghatékony módon.

Részletes információ

Vezetői információs rendszerek
Ablak bezárása